Cégünk 2010 óta működik sikeresen az ipari automatizálási rendszereket fejlesztő vállalkozások között.


 

Az elmúlt évek során több magyar állami és magán, valamint külföldi vállalattal sikerült hosszútávú, szoros munkakapcsolatot kialakítani. Feladataink legnagyobb részét a PLC alapú ipari vezérlőrendszerek tervezése, építése, telepítése, beüzemelése, vezérlő szoftverek fejlesztése teszi ki.

2019-ben az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és cégünk között létrejött partnerkapcsolatnak köszönhetően mind a mai napig részt veszünk a katasztrófavédelmi tűzoltó laktanyák bevetésirányító vezérlőrendszerének modernizálásában, fejlesztésében. Az elmúlt négy év alatt több, mint 150 tűzoltó laktanyában váltottuk ki az elavult vezérlőrendszert korszerű mikro PC / PLC alapú eszközzel. A 2019 óta épített, vagy felújított laktanyákba szintén ezek a rendszerek kerültek bepítésre.

2023-ban az elvégzett képzéseknek, valamint célműszerek megvásárlásának köszönhetően elindítottuk a Robbanásbiztos és Villamos berendezések Biztonsági Felülvizsgáló, valamint Villámvédelmi Felülvizsgáló tevékenységünket. 

 Az elmúlt években számtalan sikeresen megoldott feladatot mondhatunk magunkénak, melyekről a Referenciák menü alatt tájékozódhat.

 

Bízunk benne, hogy 2024-ben Önt is hamarosan megrendelőink között üdvözölhetjük...